Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

THE TALL SHIPS RACES - HALMSTAD 2011


     The tall ships races είναι αγώνες πλοίων όπου για πρώτη φορά ξεκίνησαν το 1956 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Τα πληρώματα των καραβιών - ιστιοφόρων απαρτίζονται από δόκιμους ναυτικούς .Το 2011 οι αγώνες ξεκίνησαν από την Ιρλανδία από το Waterford 30 Ιουνίου - 03 Ιουλίου , μετά ακολούθησε η Σκωτία και το Greenock 09 Ιουλίου – 12 Ιουλίου, μετά το Lerwick στο Ηνωμένο βασίλειο 21 – 24 Ιουλίου ,μετά το Stavanger της Νορβηγίας 28-31 Ιουλίου και στο τέλος το Halmstad της Σουηδίας 05-08 Αυγούστου.


   Το Halmstad για 4 μέρες βούλιαξε από κόσμο κάτι στο οποίο βοήθησε και ο καλός καιρός. Υπαίθριες συναυλίες, λούνα παρκ , εστιατόρια συμπλήρωσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που παραθέτω από τις γιορτινές αυτές μέρες. Κάποια από τα πλοία που ήταν στους αγώνες αυτούς σας τα παρουσιάζω στις παρακάτω φωτογραφίες που έβγαλα τις μέρες εκείνες.

Αρχικά σας παρουσιάζω φωτογραφίες και βίντεο απο τις εκδηλώσεις των ημερών εκείνων όπου διαδραματίσθηκαν στο Halmstad.

Halmstad

Halmstad

Halmstad








     Ο Σουηδικός στρατός ήταν παρών στις εκδηλώσεις παρουσιάζοντας οχήματα και οπλισμό του στρατού , κάνοντας βόλτα τον κόσμο στον ποταμό  Nissan με πλοία του στρατού, ενημερώνοντας τον κόσμο με φυλλάδια για την δραστηριότητα του στρατού αλλά και με εικονικές πτήσεις μέσω ηλεκτρονικού παιχνιδιού το οποίο έδειχναν στα μικρά παιδιά.  


 Tove Styrke 5-8-2011 

Tove Styrke 5-8-2011















September - Ocean Stage 6-8-2011

Lechery - Ocean Stage 6-8-2011

Ocean Stage - Finalprogram 

Ocean Stage - Finalprogram 

Ocean Stage - Finalprogram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου